ARAI TOUR-X4 VIT L

ARAI TOUR-X4 VIT

1000270221
Viimeiset tuotteet varastossa
7 199 SEK
Sisältää alv:n
Leveranstid normalt 3-5 dagar
Warehouse info:
Due to limitations at our supplier, we are not able to display stock on this product
Storlek:

- 31 dagars öppet köp

- Fri frakt över 1000kr

- Faktura / Delbetalning

- Grym kundservice

Tour-X4 är en av Arai's mest mångsidiga hjälmar någonsin! Adventure, touring eller offroad och tar man av skärmen gör den sig även riktigt bra till en naken/sporthoj! Oavsett körförhållande så är Arai Tour-X4 redo! Kan användas utan visir, med glasögon. Eller med visir men utan skärm, valet är upp till dig!

Skalet är tillverkat i Complex Fibre Laminated (CFL), Arai's egenutvecklade fiberskal. Detta material är noggrant hanterat för att ge ett starkt och effektivt skal som fyller sin funktion på bästa sätt - avleda, absorbera och fördela ut kraften vid en smäll så mycket som möjligt. Tour-X4 finns i 3 skalstorlekar (XS-S, M-L, XL-XXL).

Gott om luftinsläpp och utsläpp håller hjälmen välventilerad! Inre hakventilation är stängbar för att hindra smuts att komma in i hjälmen vid skitiga körförhållanden.

Arai's Dry-Cool®-inredning transporterar bort fukt och håller föraren torr, snabbt och effektivt! Inredningen går enkelt att plocka ur och kan handtvättas med varmt vatten. Kindkuddar och andra delar av inredningen finns att köpa till i olika tjocklekar för att passa alla huvuden!

Handgjort - Varje Araihjälm är handgjord och tar ca 18 arbetstimmar att färdigställa. Under denna process går hjälmen igenom 5 separate kvalitétskontroller!

5 års garanti.

 
Produkttyp
Hjälm
4530935337071
50
-

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.