Vanliga frågor:

Hur lång är leveranstiden när man beställer?
Normalt sett är den 2-5 dagar. Har vi det på lager i butikerna eller i vårt weblager så får du oftast varan dagen efter beställning. Ibland måste vi beställa från leverantör, då kan det ta upp till 5 arbetsdagar.
Jag vet inte vilken storlek jag ska ha?
Vi försöker i den mån det finns underlag att ha storleksguide på våra produkter. Finns det ingen kan man kika på tillverkarens hemsida, där brukar finnas. I annat fall går det bra att ringa oss för lite hjälp. Det mesta som finns i webshopen säljer vi även i butik och vi har bra erfarenhet om passform.
Jag behöver reklamera en produkt, hur gör jag?
Börja med att skicka info om felet och kopia på kvitton till oss via mail. Genom att du kontaktar oss via mail kan vi enkelt ha koll på alla underlag och då hantera ärendet effektivast.
Jag vill returnera en produkt
Gå in på smxsports.se/retur, fyll i mail och ordernummer samt om du vill byte eller returnera. När du är klar skickas in fraktsedel och en QR kod på mail eller SMS. Du behöver inte skriva ut någonting om du inte har nån skrivare, du kan gå direkt till ditt Postnord ombud och uppge QR koden, så fixar dem fraktsedel på plats.

...

Hur vill du komma i kontakt med oss?

Telefon:

Weborder: 035 - 710 10 90

Butik Göteborg: 031 - 375 78 70

Butik Halmstad: 035 - 710 10 90

Mail:

Klicka på "kundtjänst" längst ner till höger på skärmen, använd det formuläret för att kontakta oss. 

Butik:

Göteborg:

Hullda Mellgrens Gata 6

421 32 Västra Frölunda

Halmstad:

Ryttarevägen 10

302 62 Halmstad