• -15%
Sweep Textiljacka Challenger Evo Vattentät, svart/gul
Sweep Challenger Evo Vattentät Textiljacka, svart/gul
Sweep Textiljacka Challenger Evo Vattentät, svart/gul
Sweep Challenger Evo Vattentät Textiljacka, svart/gul

Sweep Challenger Evo Vattentät Textiljacka, svart/gul

1000041328 , SKU:
Last items in stock
Tax included
Leveranstid normalt 3-5 dagar
Denna produkt har utgått från vårt sortiment

Sweep Challenger Evo Vattentät Textiljacka, svart/gul

Ny jacka från Sweep 2018. Denna mc jacka har en mycket bra passform och sitter bra på dem flesta.  På framsida hittar du luftfickor för ventilation som stängs med dragkedja. Snygga ribbor på axlarna för att ytterligare förstärka mc looken.

Jackan är helt vattentät, membranet som sitter i denna jacka kommer från Dry-Tek© vilket ger jackan ett mycket bra skydd mot väta. Materialet i jackan är godkänt enligt CE och har ett mycket kraftigt motstånd mot nötning. Det inbyggda värmefodret i jackan är lätt att plocka bort vid behov och sitter monterat med en dragkedja. Fickor för telefon etc finns kvar även om du tar bort värmefodret.

Fickorna på framsidan är mycket eftertraktade då dem är enkla att komma åt uppifrån och det finns ingen risk att saker trillar ur när man öppnar fickan som det kan göra om fickan hade varit syd mot sidan.

Challenger MC jacka har justeringar över biceps, underarmar, samt vid handled. Passformen går även att justera vid midja och knappjusteringar finns vid bröst för ytterliggare ändra passformen så den sitter helt perfekt på dig.

Jackan har helt CE godkända HEXAGON© skydd för både axlar och armbågar, skydden har en speciel och utprovat utformning som kallas för "Honeycomb structure" vilket gör att skydden följer kroppen mycket bättre än konventionella skydd som sitter i mc jackor. CE godkänt ryggskydd (Level 1) finns att köpa som tillbehör.
Det går även att köpa till bröstskydd, antingen via 2st bröstfickor eller via kardborre som fästet innanför jackan. (Art.nr: HEXAC). Se "tillbehör" under produktsida.

Jackan går att koppla ihop med alla byxor från Sweep. 

Denna produktens garantitid är hela 3år.

 
Skyddklass
CE godkänd
Herr/Dam
Herr
Material
Textil
Design
Touring
Produktgrupp
Mc / Landsväg
Color
Svart/Hi-Vis
Produkttyp
Jacka Herr
Funktioner
Fodrad
-