Mc Handskar

Mc Handskar

Brisbane Mc handske Svart Textil

Oxford
GM181102
kr 499
Skön liten smidig Mc handske med skinn på handflata för bästa skydd. Du rör dig smidigt i handen med denna korta modell och passar perfekt både för sommaren och sena hösten om du inte är kall av dig. Perforerad på fingrar på framsida. Stängs med kardborre.  PU gjutna skydd för knogar.  
Five Mustang Svart Skinn
-----
Mc Handskar

Five Mustang Svart Skinn

Five
661-5045
kr 639
Mjuka och sköna handskar. Sitter bra på handen. Kort handske som passar bra på sommaren eller våren. Lite trång att trä på men annars normal i storleken. Stängs med kardborre. 
Five handske RS3, svart/röd
-----
Mc Handskar

Five handske RS3, svart/röd

Five
661-8007
kr 499
Kort och smidig handske från Five. Handsken är mycket mjuk och har en skön passform. Stängs med kardborre. Dubblelt material på insida handske för bättre slitstyrka. Material: 50% Syntetiskt material, 42% Nylon, 7% Polyester.   
Mc Handskar

Sweep Diamond Mc Skinnhandske Dam Svart/Vit

Sweep
534-8024-
kr 699
Ny handske från Sweep i mjukt skinn. Halvkort modell.  Sitter mycket fint på handen och är lagom kraftig för att bra skydd men samtidigt inte kännas för klumpig. Inbyggda skydd på sidan av handske, Handsken stängs med kardborre. Försärtkningar vid fingrar/timmme för längre slitstyrka.  Produktens garanti är 3 år. 
Sweep Bad Boy Mc Sommarhandske
-----
Mc Handskar

Sweep Bad Boy Mc Handske

Sweep
534-8011-
kr 549
Smidig custom / Café racer handske för Mc. Perforerade hål i hela handsken gör att den är kyligt skön. Inbyggda knogskydd för extra skydd. Tillverkad i mjukt kalvskinn. Spänne med kardborre vid handled.  
Sweep Tourer Vattentätt Mc Handske Svart/Gul
-----
kr 620
Sweep Tourer den perfekta handsken för längre sträcker. med kombinerat äkta läder och "Soft Shell"-tyg. Hipora membranet gör att handsken håller vätska ute. Handsken är utrustad med sillikon tryck för bättre grepp.
Sweep Skinnhandske Magister, svart
-----
Mc Handskar

Sweep Skinnhandske Magister, svart

Sweep
534-8013-
kr 590
Sweep Tourer den perfekta handsken för längre sträcker. med kombinerat äkta läder och "Soft Shell"-tyg. Hipora membranet gör att handsken håller vätska ute. Handsken är utrustad med sillikon tryck för bättre grepp.
Kort smidig mc handske i äkta kalvskinn, mjukt och smidigt. Skinnet formar sig perfekt efter handen efter en tids användning. Handsken passar till det mesta. Perfekt handske för varma sommardagar men funkar även bra under halvkyliga vår och höstdagar då skinnet ej är perforerat. Dubbelt skinn på handflatan ger extra styrka på utsatt område. Skydd för...
Mc Handskar

Hexham Mc Handske Vattentät Svart

Oxford
GM197301
kr 799
Här är mc handsken du letar efter vid kallare höst och vår dagar. Handsken har ett inbyggt värmefoder, primaloft, som håller dig varm och ett membran som håller dig torr. Självklart är handsken anpassad så du kan trycka på din smartphone. Tillverkad i delvis skinn delvis textil för att ge ett högt skydd men samtidigt ge handsken god rörlighet.  Kragen går...
Halvarssons

Halvarssons Mc Handske Noren Svart

Halvarssons
710-22110200
kr 1,199
ALL SEASON PREMIUM GLOVESFlexible and waterproof goat leather / Spandex glove GOAT LEATHER SPANDEX CONSTRUCTION Dryway+ functional membraneHI-ART reinforcements in the palm areaCE Certified to level 1NUDUD Touch screen technology for the best control with the glove onSkin Fit technologySIZE BLACK 7-14
Mc Handskar

Halvarssons Mc Handske Ljusdal Svart/grå

Halvarssons
710-21120109
kr 1,499
Halvarssons Ljusdal är en ruskigt skön vattentät, touring handske i vattenavstötande Getnappa och textil. Fodrad med Innoborn® 60g. Den BOA-liknande WindWire justeringsteknologin möjliggör exakt tillpassning på handen! OUTLAST® temperaturreglerande foder, Dryway+ funktionsmembran. Formade knogskydd. HI-ART förstärkning i innerhanden. CE certifierad,...
Knox Mc handske Urbane Pro Svart
-----
Mc Handskar

Knox Mc handske Urbane Pro Svart

Knox
51-367-01
kr 1,599
En sval sommarhandske för att komplementera den omåttligtpopulära skyddströjan Urbane Pro. Mycket ventilerande ochslitstark tack vare en mix av läder och textil utan att kompromissapå prestandan. Ovanhanden har ett lager av 3D-meshvilket ger ökat luftflöde och ventilation. Handflata i läder förkomfort och slitstyrka. Nyutvecklat andningsaktivt knogskydd...
Viser 1-60 av 61 element(er)

Gör som tusentals andra mc åkare och köp dina mc handskar hos oss. Vi har massor med mc handskar i vårt sortiment. Det är viktigt att dina handskar sitter skönt, en skinnhandske är ofta lite hårdare och tajtare när den är ny men formar sig med tiden när man använder den. Att välja mc handske handlar ofta lika mycket om design, funktion och komfort så ta din tid och hitta den handske som passar din åkning bäst. Har du några frågor eller funderingar i ditt val av mc handskar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Är alla mc handskar vattentäta?

Om handsken du är intresserad av är vattentät eller inte beror på om den har ett vattentätt inbyggt membran. Membranet håller vätan på utsidan och ventilerar ut svett eller eller fukt från insidan av handsken. De flesta handskar som kallas "touringhandske" eller "året runt handskar" är vattentäta. Andra handskar som "sommarhandskar" eller "racing handskar" är oftast inte vattentäta då man vill ha maximal ventilation på dem modellerna. Maximal ventilation och vattentäthet är sällan 2 egenskaper som går att kombinera optimalt.  

Kort eller lång mc handske?

En lång handske skyddar bättre mot vind och kyla än vad en kort gör. På sommaren är det dock ovärdeligt med en kort mc handske som ger mycket ventilation samt ger en väldigt bra känsla mot handtagen. Välj den handsken som passar årstiden och din körstil. Vi har mc handskar för att typer av körningar och stilar.

Hur tajt ska handsken vara?

När handsken är ny så ska den vara ganska tajt. Varför? Skinn är det material som har en väldigt bra förmåga att töja och forma sig efter din hand. Det är därför ingen fara om handsken är lite tajt när den är ny då den alltid töjer ut sig en del efter lite användning. Det ska däremot inte skava eller klämma nånstans, då har du för liten storlek. Välj hellre aningen för liten än tvärtom. En för stor storlek på handsken brukar resultera i att skinnet mot handflatan viker sig dubbelt efter ett tag vilket kan ge upphov till att skava på längre sikt.