React Dagger Mc Jeans Full Kevlar Blå

React

Nyhet

Antal i Weblager 49

1 599kr

inkl. moms
Skickas inom 1-3 vardagar
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Nyhet från React. Härligt blåa Mc jeans i full kevlar, dvs kevlaret går hela vägen ner till foten, inte bara på utsida lår till knäet. Detta gör att du är mer skyddad än i vanliga kevlar jeans. Använd gärna kevlar till all din mc åkning och var inte rädd att dem inte ska skydda dig, men se upp för billiga kopior! Kevlaret i dessa jeans kommer från DuPont™ som är den enda äkta tillverkaren av Kevlar. Köpa bara mc jeans som har äkta DuPont kelvar. 

Mc jeansen har 2st fickor fram och 2st baktill. Ser ut som helt vanliga klassiska jeans. Materialet i dessa jeans har riktigt skön stretch och passformen är mycket bra. Dessa byxor formar sig efter dig. Väldigt rörliga och det är lätt att hoppa av och på hojen. Många kunder blir faktiskt positivt överraskade över hur mjuka och följsamma ett par kevlarjeans kan vara. 

React Dagger Mc jeans följer standard tum storlekar. Du kan välja den storleken du normalt har på jeans. Jensen har bra stretch så du behöver inte gå upp en storlek som du normalt behöver på Italienska mc kläder. React mc kläder designas för nordiska storlekar och ska passa enligt standard måttabell. 

CE godkända knäskydd ingår, höftskydd går att köpa till. Se tillbehör. Knäskydden går att justera i 2 olika steg i höjdled. 

2 års garanti

FärgBlå
ProdukttypByxa Herr
MaterialKevlar Jeans Du Pont
Kollektion2019
FunktionerOfodrad
ProduktgruppMc / Landsväg
Herr/DamHerr
ModellvariantSommar

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.