Caberg HJÄLM XTRACE MATTSVART

Caberg

Nyhet

2 599kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Mycket prisvärd adventure mc hjälm nya snygga dekorer. Hjälmen har ett inbyggt solvisir som enkelt fälls ner via ett reglage på sidan. Stort visir ger en bred och hög sikt vilket är en stor fördel. Både det yttre och inre visiret är repfritt. Det yttre visiret är även förberett för pinlock och går att köpa till om så önskas. Caberg X-trace hjälmen täcker dem flesta behov då den även är förberedd för intercom. Skärmen på X-trace går att demontera bort om man vill ha den som en vanlig integralhjälm.

Inredningen går att demontera och tvätta. Hjälmen är tillverkad i Polycarbonat. Hjälmen vikt är 1500g +/- 50g. Hjälmen byggs i två olika skalstorlekar beroende på storlek.

Hjälmen är godkänd i hela Europa genom CE märkning ECE 22.05.

 

IntercomförbereddJa
SkyddklassCE godkänd
DesignAdventure
Kollektion2018
Inbyggt SolvisirJa
ProdukttypAdventure Mc hjälm
MaterialPolycarbonat
ModellvariantFull Face
FärgMattsvart

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.