Vinterförvaring av MC 2018/2019

Nu har du möjlighet att lämna in din Motorcykel för vinterförvaring hos oss under hösten / våren 2018/2019. Din Mc står säkert och oberörd i uppvärmd, larmad lokal. Du kan lämna den när du vill under hösten och hämta den senast 30/4 2019. Du slipper ha motorcykeln i vägen hemma i garaget. 

Kontakta oss på 035-710 10 90 eller kom till vår butik i Halmstad för att boka en plats, det går också bra att lämna hojen hos oss direkt, vi har ca 40 platser så risken är ganska liten än så länge att det blir fullt. 

Vi kan även göra enklare service på din motorcykel under tiden den står hos oss. T.ex. hjälper vi dig gärna med oljebyte eller däckbyte under tiden den står på förvaring. Slipp tänka utan bara hämta ut den till våren när vädret tillåter. 

Att tänka innan du lämnar din mc hos oss: 

- Lämna mc:n tvättad

- Har du laddare så skicka gärna med den till oss om du vill att vi laddar hojen under tiden. 

- Kontrollera så du har stöld och brandförsäkring på din mc. 

Har du några frågor så tveka inte att ringa eller maila oss. 

Boka en palts för vinterförvaring här


Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.