Rea!

HMK Superior BiB Byxa Svart

HMK

Nyhet

In Stock

1 154kr

inkl. moms

2 099kr inkl. moms

- 45%

Komplett byxa för snöskoter. Välgenomtänkt konstruktion till ett överkomligt pris. XR Performande Teknologi. Yttermaterial i slitstarkt Cordura. Vatten och vindtät byxa som andas. Justerbara hängslen. Justerbar i midja. Alla sömmar är tejpade. Extra förstärkt i säte med vatteskydd. Vadderat innerfoder. Broderade loggor.
Kollektion2015

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg: