Rea!

Sweep Tekken skoterjacka svart

Sweep

Nyhet

Antal i Weblager 1

750kr

inkl. moms

2 499kr

- 70%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Skoterjacka från Finska Sweep med inbyggt urtagbart värmefoder. Membranet i denna jacka kommer från Dry-Tek och håller jackan vattentät. Rikligt med ventilationsdragkedjor som man öppnas vid behov.
Hög fleecefodrad krage skyddar bra mot vind. huvan på jackan är avtagbar. Dragkedjorna på jackan är vattentäta. Elastiska muddar vid ärmar för bättre komfort. Innerfodret har en speciell mobilficka. Reflexmaterial på utvalda delar av jackan för ökad synlighet i mörker.

Materialet i jackan är Cordura och är vatten och smuts avvisande. Membranet i jackan har en vattentäthet på 10 000/H2O och andningsförmåga på över 8000g / H2O / 24.

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.