Rea!

FXR Mission Lite Skoterjacka Blk/Grå/Vit Väv/Orange

FXR

Nyhet

Antal i Weblager 2

1 648kr

inkl. moms

3 295kr

- 50%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

 

FXR Skoterjacka Mission Lite - Skalsjacka som är tunn och smidig med hög rörlighet. Tillverkat i slitstarkt polyester med HydrX Pro laminering. 100% täta sömmar samt laserskuren ventilation. FXR's egna DryVent ventilerande fickor på framsida bröst och längs med sidorna. YKK Aquaguard dragkedjor i hela jackan samt Skotchlite reflexer. Denna jacka är premium och kommer att hålla i hundratals timmar i aktiv körning, dessutom sitter den riktigt skönt. Jackan passar bäst ihop med FXR Misson Lite Skoterbyxa. Denna jacka har 3 års garanti.

- Löstagbar och justerbar huva
- Innerfickor med dragkedja
- Flece klädda handfickor
- Nyckelficka på vänster arm
- Armförlängningar i lycra

 

FunktionerOfodrad
ProduktgruppSnow / Snöskoter
Kollektion2016
ProdukttypSkoterjacka

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.