Risk Racing Seal Doctor rengöringsverktyg

1 Omdöme(n)
Risk Racing

Nyhet

Antal i Weblager 8

In Stock

299kr

inkl. moms
Skickas inom 1-3 vardagar
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Rengöringsverktyg för dina framgafflar. Endast lite smuts i packboxen gör att din gaffel kan börja läcka, detta verktyg rensar bort gruset och gör dina packboxar som nya igen. Du ska endast behöva byta packboxen om den är trasig eller om innerbenet i din gaffel har blivit repad eller skadad.   Finns i 2 olika storlekar, 35/45mm eller 45/55. De flesta modeller från 250cc har 45/55 medan lägre cc har 35/45.

rating Läs recensionen
Genomsmittligt betyg 5/5 - Antal recensioner 1

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.