Rea!

Oxford Rainseal Mc Regnbyxa Fluo gul

1 Omdöme(n)

Nyhet

Denna produkten finns inte längre i lager

244kr

inkl. moms

349kr

- 30%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

En smidig regnbyxa från Oxford som är enkel att ta på och bära. Hela plagget har tejpade sömmar för att inget vatten ska kunna ta sig in. Byxan har stretch i midjan. Mc regnbyxan är sydd för att bäras utanpå den vanliga mc byxan, därför ska man välja samma storlek som det är på mc byxan för att den ska passa bäst och inte sitta för löst och fladdra. Dragkedjor vid smaleben som kan öppnas för att lätt ta på byxan även när du har stövlarna på dig. 

- Reflexmaterial vid knän

- Överlapp med kardborrestängning garanterar att inget vatten kommer in

rating Läs recensionen
Genomsmittligt betyg 2/5 - Antal recensioner 1

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.