Rea!

Sweep Iron Förstärkta Mc Jeans

7 Omdöme(n)
Sweep

Nyhet

750kr

inkl. moms

1 499kr

- 50%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Jeansen har en inbyggd DuPont© kevlar liner som skyddar mot nötning mot asfalt. Kevlaren täcker lår, bak och knän. CE godkända knäskydd ingår i dessa mc jeans. Skydden går att justera både uppåt och neråt. Höftskydd kan köpas som tillbehör (art.nr: tflonkka). Höjden på midjan är medium. 2 st utanpåliggande cargofickor ger den rätta looken samtidigt som dem är supersmidiga att stoppa ner diverse prylar i. Denna produktens garantitid är 3 år. 

Storleksguide:

Denna modell är gjord i stretch material och upplevs lite större än normalt i storleken. 

Alla jeans mäts i tum. Som vanliga jeans. Det första talet är omkretsen på midjan, det andra är innermåttet på benen, t.ex. 34/32  34 x 1tum = ca 86cm i midjan och 32 x 1tum =  ca 81cm innerben.

rating Läs dessa 7 Recensioner
Genomsmittligt betyg 5/5 - Antal recensioner 7
ProduktgruppMc / Landsväg
Kille/TjejHerr
FärgBlå
MaterialKevlar Jeans Du Pont

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.