Richa Mc byxor Apache Kevlar Svart

Richa Mc byxor Apache Kevlar Svart

1000401601
Sista produkten i lager
2 599 kr
Inkl. moms

Richa Apache motorcykeljeans är ett par jeans gjorda specifikt för män och kvinnor. Byxan är gjord av en blandning mellan stretch bomull och Dupont kevlar. Detta säkerställer att motorcykeljeansen är mycket bekväma men hållbara på samma gång. Jeansen är knappast märkbara om du jämför dem med vanliga byxor, så du kan bära dem både under och efter åkturen. Motorcykeljeansen är fullt utrustade med säkerhetssömmar så att allt håller sig på plats. Det finns också justerbara skydd på knäna för att passa just dig. Dessutom är byxorna förstärkta på viktiga punkter som är i riskzonen. Apache motorcykeljeans är utrustade med inte mindre än 7 ytterfickor, så du har mer än tillräckligt med förvaringsfack för att säkert lagra dina tillhörigheter. Byxorna är elastiska för att skapa en snäv passform. Apache motorcykeljeans har också fack för extra höftskydd.

 

 

Richa Apache motorcykeljeans är ett par jeans gjorda specifikt för män och kvinnor. Byxan är gjord av en blandning mellan stretch och Dupont kevlar. Detta säkerställer att motorcykeljeansen är mycket bekväma men hållbara på samma gång. Jeansen är knappast märkbara om du jämför dem med vanliga byxor, så du kan bära dem både under och efter åkturen. Motorcykeljeansen är fullt utrustade med säkerhetssömmar så att allt håller sig på plats. Det finns också justerbara skydd på knäna för att passa just dig. Dessutom är byxorna förstärkta på utsatta punkter som är i riskzonen. Apache motorcykeljeans är utrustade med inte mindre än 7 ytterfickor, så du har mer än tillräckligt med förvaringsfack för att säkert lagra dina tillhörigheter. Byxorna är elastiska för att skapa en snäv passform. Apache motorcykeljeans har också fack för extra höftskydd.

Funktioner

  • Motorcykeljeans för stadsbruk
  • För sommaren


Yttre lager och skydd

  • Tillverkad av bomull med stretch och Dupont kevlar
  • Justerbart D3O® knäskydd
  • Förstärkt på slagzoner
  • Fullt utrustad med säkerhetssömmar


Lagrings- och justeringsalternativ

  • 7 ytterfickor

Komfort

  • Stretchigt tyg på underbenet


Tillägg

  • Höftskydd
Material
DuPont™ Kevlar® Jeans
Produktgrupp
Mc / Landsväg
Färg
Svart

Du kanske också gillar

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.