React Hawker Cargo Full Kevlar Cargo Jeans Grön

React

Nyhet

Antal i Weblager 1

1 699kr

inkl. moms

Fåtal storlekar kvar. Åter i lager ca 2018-07-31.

Nyhet från React 2018. Cargo byxa tillverkade i mörkgrön färg. Mc jeans med full Du Pont™ Kevlar och cargo fickor på låren. Materialet är av stretch typ och sitter riktigt skönt, som ett par mysbyxor ungefär, du kommer inte att bli besviken. Storleken är standard, varken stora eller små. Detaljer som brons färgad dragkedja på en benet förgyller helhetsintrycket. Många små små detaljer som förhöjer känslan. PAssar riktigt bra till en svart skjorta eller en svart softshell hoodie.

CE Godkända knäskydd ingår. Höftskydd går att köpa till. Se tillbehör.

100% Du Pont Full kevlar i hela byxan. 

Modellen på bilden är 1,83 lång och väger 85kg och har storlek 32/32.

ProdukttypByxa Herr
Kille/TjejHerr
DesignCafé
FärgGrön
ProduktgruppMc / Landsväg
MaterialDuPont Kevlar / Polyester
Kollektion2018

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg: