Rea!

Scott Track Mc Skinnjacka Svart

Scott

Nyhet

2 000kr

inkl. moms

3 999kr

- 50%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Stilren skinnjacka från Scott kollektion 2016. Jackan är tillverkad i skinn samt textil för att ge optimal passform och rörlighet. Inbyggda strechpaneler. Jackan är ventilerad framtill vilket ger mycket bra ventilation. Skinnjackan har inbygga CE godkända skydd i axlar och armbågar. Skydden i armbågarna går att justera i 2 steg. Godkänt ryggskydd går att köpa till. Reflexer på strategiska plateser för bästa visibilitet. Jackan har 1 st innerficka, 1 st bröstficka samt 2st fickor ner vid midjan som stängs med dragkedja. Justeringar finns vid krage samt midja. Denna jacka går att koppla ihop med lång dragkedja med vilken annan byxa som helst från Scott. Produktens garanti är 2år.

ProduktgruppMc / Landsväg
Herr/DamHerr
DesignSports
FärgSvart
MaterialSkinn
Kollektion2016

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.