Rea!

React Brewster Mc Skjorta Kevlar Svart

React

Nyhet

1 199kr

inkl. moms

1 499kr

- 20%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Nyhet från react 2018. Fuller kevlar skjorta som är väldigt mjuk och sitter utomordentligt skönt. Låter friska vindar passera igenom yttertyget men skyddar dig till 100% via det inbyggda Du Pont™ kevlar materialet som sitter i hela skjortan. Stängs med dragkedja samt knappar. 

Modellen på bilden är 1,83 lång och väger 85kg, han har storlek medum. 

CE godkända skydd för axlar och armbågar sitter i. Level 2 ryggskydd går att köpa till, se tillbehör.

ProdukttypJacka Herr
Herr/DamHerr
DesignCafé
FärgSvart
ProduktgruppMc / Landsväg
MaterialDuPont Kevlar / Polyester
Kollektion2018

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.