Held Zorro Mc Dam Jacka Allväders Svart /Vit

Held

Nyhet

Finns i lager för omgående leverans

2 199kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Held Zorro mc jacka har ett i princip allt du behöver i en mc jacka men har ett mycket överkomligt pris. Jackan är vattentät via det inbyggda membranet (variant: Humax-Z) och håller dig torr i varm under större delen av säsongen. Vid högre temperaturer finns det ventilationsfickor att öppna för att få ett högre luftflöde genom plagget.

Jackan går att koppla ihop med byxa via den inbyggda dragkedjan, denna gör att jacka/byxa blir till ett komplett helställ.

Jackan har rikligt med förvaringsutrymme via 4st fickor på utsidan samt 4st fickor inuti.

Fär bättre komfort i jackan har man sytt dit mjuka "muddar" eller ärmslut för att det inte ska skava från sömmar eller textilen. Även i kragen har man ett mjukare material.

Justeringar finns i midjan och runt armar.

Reflekterande material på strategiska ställen.

Löstagbart foder, tunn liner för ökad andning i materialet.

Armbågsskydd och axelskydd är godkända enligt CE 1621-1.

Kollektion2018
FunktionerFodrad
SkyddklassCE godkänd
MaterialTextil
ModellvariantAllväder
FärgSvart
ProdukttypJacka Dam
Herr/DamDam
ProduktgruppMc / Landsväg
DesignTouring

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.