Scott Prowl 2 Skinnhandske Svart

Scott

Nyhet

799kr

inkl. moms

Mycket skön mc handske från Scott med lång krage för att kunna täcka över jackan. Handsken har inget värmefoder och inget membran för att vara så smidig och bra känsla mot handtagen. Handsken passar bra till vår / sommar körning. Mc handsken är tillverkad i getskinn.  Handsken stängs med kardborre vid handled.

Produkten har 2 års garanti och finns i storlekar S - 3XL. 

Storlek är normal och är varken stor eller liten. 

 

FärgSvart
Kollektion2016
MaterialSkinn

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg: