Alpinestars GT-S X-trafit handske svart

Nyhet

Denna produkten finns inte längre i lager

1 655kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Handflata och baksida av hand i läder samt textil mellan fingrar och i mudd. Gore® greppteknologi från Gore-Tex® med ett membran i Gore-Tex® för utmärkt vattentäthet och ventilation. Fantastisk smidighet, grepp och känslighet möjliggjord av Gore® greppteknologi från Gore-Tex® ett förseglat, tredubbelt lager för en design med avsevärt mindre material. Handflata och sida förstärkt med syntetisk mocka. PU-knogskydd. Stoppning i E.V.A.-skumgummi på fingrar, tumme och handled.Förstärkt handledsmudd och landningszon. Fingerbrygga förhindrar separation av fingrar samt minskar vridning i händelse av att man kanar. Stretchpaneler med dragspelsdesign på fingrar och baksida av hand. Justerbar handled och mudd i Velcro®. Reflekterande paneler.Praktisk TPR-visirtorkare på tumme.

MaterialSkinn

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.