Cardo Scala Rider Freecom 2 Duo

Cardo

1000249561

Nyhet

Denna produkten finns inte längre i lager

2 999kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Cardo Scala Rider Freecom, 2 vägs kommunikation upp till 1,2 kilometer. Dubbla blåtands chip inbyggda gör att du kan koppla 2 blåtandsenheter parallelt. 

Går att ansluta till en annan icke cardo modul t.ex. Sena eller Interphone. (endast 1st koppling). Taltid upp till 13 timmar. 

Se nedan för mer information eller klicka in på: http://cardosystems.com/portfolio-item/scala-rider-freecom-2/

 

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.