LS2 Valiant "FF399" Öppningsbar Mc Hjälm Mattsvart

LS2

Nyhet

3 299kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

 Nyhet från LS2 2018!

Äntligen en riktigt bra öppningsbar mc hjälm som går att öppna 180 grader. Denna hjälm är med perfektion som mål. Visir mekanismen fungerar riktigt bra. Hjälmen är godkänd som både integralhjälm och som öppen hjälm vilket betyder att du kan använda den som du vill. (Vissa öppningsbara hjälmar är endast godkända i stängt läge.)

Hjälmen väger endast 1700 gram (1650g i XS-L). Med tanke på hur mycket som ryms i hjälmen så är detta väldigt lite. LS2 Valiant har inbyggt solvisir, den är även förberedd för intercomsystem, vilket gör att det är mycket enkelt att montera i hjälmen. Dem flesta system passar , vi rekommenderar Sena eller Cardo.

Ls2 Valiant har utvecklats för touring åkaren eller pendlaren. Man har gjort sikfältet extra brett. Sikten är denna hjälmen får vi säga är mycket god. Inget man tänker på förrän man byter tillbaka till en "vanlig" bredd.

Skalet kommer i 2 olika storlekar (XS-L) och XL-2XL). Har du en mindre storlek så behöver du inte det större skalet vilket gör att hjälmen blir mindre, lättare och smidigare.

Båda visiren på LS2 Valiant är UV resistenta och repfria. Dessutom följer det med ett extra pinlock visir. Inte illa för en hjälm i denna prisklassen med så avancerad design!

Inredninge på denna mc hjälmen är urtagbar och tvättbar.

Säkerhetsmässigt uppfyller denna modellen kraven för CE (ECE 22.05) godkänning i EU.

Passformen på denna hjälmen är "oval". Klämmer mindre i pannan men är tight i tinning och kinder. 

Inbyggt SolvisirJa
Vikt1650g (XS-L) 1700g (XL-2XL)
MaterialPolycarbonat
SkyddklassCE godkänd
ModellvariantÖppningsbar
FärgMattsvart
IntercomförbereddJa
ProdukttypHjälm
DesignTouring
Kollektion2018

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.