Shoei GT-Air Mc Hjälm Vit

Shoei

Nyhet

5 249kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Shoei sätter mitt i prick på denna modell GT-AIR. En otroligt skön och välbyggd mc hjälm. Denna modell har inbyggt nedfällbart solvisir. Kindkuddarna är av Emergency Quick Release (EQRS) variant och är lätta att plocka bort för att inte skada nacken vid en eventuell olycka. Hjälm har ett välbyggt ventilations system som fällts in i skalet för att motverka för mycket vindbrus. Nytt spänne i rostfritt stål, mycket lätt öppning och stängning även med handskar. Hjälmen levereras med pinlock lins. Gt Air kommer i 3 olika skalstorlekar för bästa passform. Inredningen går att plocka ur och tvätta. Intercom monteras enkelt då hjälmen är förberedd för detta och en komfortablare passform där inte högtalarna trycker mot öronen. Produkten har en garanti på 2 år. 

Herr/DamUnisex
ProdukttypIntegral Mc hjälm
DesignRacing
Kollektion2017
Inbyggt SolvisirJa
Vikt1465
MaterialGlasfiber
SkyddklassECE 22-05
ModellvariantFull Face
FärgVit
IntercomförbereddJa

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.