AFX FX95 Integral Mc Hjälm Mattsvart

AFX

Nyhet

46 St

999kr

inkl. moms

AFX FX95 Integral CE godkänd MC hjälm mattsvart. Mycket prisvärd mc hjälm från AFX med bra passform och funktioner trots priset.Skalet är tillverkat av en speciell polymer för högre styrka och lägre vikt.  Urtagbar och tvättbar inredning.Denna modellen är förberedd för intercom i och med att den inredningen har en utformning som gör att högtalarna inte trycker mot öronen efter montage. Ventilationen är hög med hela 8 stycken intag/utblås. Godkänd enligt ECE 22.05. Hjälmen har dubbla d ringar som spänne.

SkyddklassECE 22-05
ModellvariantFull Face
Kollektion2017
Inbyggt SolvisirNej
ProdukttypIntegral Mc hjälm
DesignSports
SupplierAFX
FärgMattsvart
IntercomförbereddJa
MaterialPolycarbonat

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg: