Airoh Hjälm Twist Iron orange

Airoh

Nyhet

2 599kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Fox V1 MX hjälm har en sprutad formad polykarbonat skalkonstruktion. Denna beprövade design ger pålitligt skydd mot skräp och fall. Optimalt luftflöde, en plyschfodral och en exceptionell passform bidrar till hjälmens fenomenala komfort. 

Mer detaljer

BESKRIVNING 

Känn dig bekant på spåret 2018

Fox V1 MX hjälm har en sprutad formad polykarbonat skalkonstruktion. Denna beprövade design ger pålitligt skydd mot skräp och fall. Optimalt luftflöde, en plyschfodral och en exceptionell passform bidrar till hjälmens fenomenala komfort. 

För en utmärkt passform är Fox V1 är konstruerad i tre skal och fyra EPS-dimensioner och levereras i 6 storlekar från XS-XXL. Genom att ge olika specifikationer för varje hjälmstorlek, uppnår du en mer exakt och exakt passform. De olika storlekarna och passformarna betyder att du lättare kan hitta din perfekta match. 

Det finns ingen anledning att en helt motocrosshjälm borde överhettas, vilket gör inredningen till en svettig röra. Fox V1 har ett avancerat ventilationssystem för att hålla dig lugn och fokuserad. Med nio inlopp och fyra avluftningsventiler ger hjälmen en frisk luft när du rider och tillåter värme och fukt att fly. Kombinationen av cirkulerande luft och en mjuk hjälmfoder hjälper dig att hålla dig bekväm även i den brännande värmen. 
TEKNISKA DETALJER 

Injektionsformad polykarbonat och ABS-skalkonstruktion 
3 skal och 4 EPS-storlekar för exakt passform 
9 inlopp och 4 utloppsventiler för optimal luftflöde 
ECE 22.05 och DOT-certifieringar 


FärgSvart
IntercomförbereddNej
Herr/DamUnisex
SkyddklassCE godkänd
DesignSports
Kollektion2017
Inbyggt SolvisirNej
ProdukttypHjälm
MaterialPolycarbonat
ModellvariantOffroad

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.