• Endast Online
SHOEI NEOTEC 2 Öppningsbar Mc Hjälm Mattblå

SHOEI NEOTEC 2 Öppningsbar Mc Hjälm Mattblå

1000255505
Sista produkten i lager
6 999 kr
Inkl. moms Leveranstid normalt 3-5 dagar

Oavsett var din nästa resa tar dig, kommer Shoei Neotec 2 ta dig dit bekvämt och i stil! Denna mångsidiga öppningsbara hjälm har det mesta; avancerad aerodynamik, inre solvisir, imfritt Pinlock-system och förberett för SENA SRL/SRL2 integrerat intercom! Neotec 2 är den perfekta hjälmen för både långfärdsåkning som den dagliga pendlaren!

Skalet är gjort i AIM (Advanced Integrated Matrix), som är Shoei's egenutvecklade glasfiber/kompositblandning. Detta gör skalet flexibelt men ändå väldigt lätt. Flexibiliteten gör att kraften fördelas ut runt hjälmen vid en smäll. 3 olika skalstorlekar (XS-M, L, XL-XXL)

Neotec 2 är utvecklad i vindtunnel för en uppsittande körposition och dess aerodynamik, tillsammans med den ljudisolerande inredningen, gör hjälmen till en av de tystaste på marknaden.

Ventilationen är av högsta nivå! Stora reglerbara luftintag framtill och ovanpå gör att det blir väldigt lätt att styra luftflödet in i hjälmen. Baktill finner vi ett rejält utsläpp, för att få ut den varma luften från hjälmen.

P/J-godkänd (Får köras med både öppen och stängd.

Micro Ratchet-spänne. Snabbspänne i metall.

Lagerstatus:
På denna produkt kan vi inte visa något lagersaldo. Normal leveranstid är 3-5 dagar.
Storlek Hjälm

Skyddklass
ECE 22-05
Kollektion
2020
Material
Glasfiber
Design
Touring
Produktgrupp
Mc / Landsväg
Modellvariant
Öppningsbar
Färg
Mattblå
Inbyggt Solvisir
Ja
Produkttyp
Öppningsbara Hjälmar
Intercomförberedd
Ja
4 objekt
1

Click here to leave a review

Du kanske också gillar

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.