Rea!

Oxford Depåstöd Big Black Fram

Oxford

1000023309

Nyhet

Denna produkten finns inte längre i lager

495kr

inkl. moms

795kr

- 38%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Smidigt och kraftigt depåstöd för MC. För framhjulet. Passar framgafflar som är 200-260mm breda. Inte designad för att passa smalare gaffelben. 

Var noga med att inga bromsdetaljer eller givare för ABS sitter ivägen när du lyfter upp mc:n på stödet. 

Depåstödet är konstruerat att lyfta en mc upp till 200kg. Det är inte rekommenderat att sitta på hojen samtidigt som den står på framstödet. Var noga med att mc:n står på ett plant underlag. 

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.