HJC FG-70 Öppen Mc Hjälm Mattsvart

HJC

Nyhet

Antal i Weblager 150

In Stock

1 899kr

inkl. moms
Skickas inom 1-3 vardagar
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Mycket populär öppen Mc Hjälm från HJC. Avskalad modell i aningen retro design. Det grymma med denna modellen är att den har inbyggt solvisir utan att det gör att den ser klumpig ut. Ingen vill ju ha ett stort skal? Klassiska knappar på framsida för montering av skärm som höjer retro känslan ytterligare. Solvisiret har distinkta lägen och håller en hög kvalité. Hjälmen är byggd i glasfiber vilket är grymt för en hjälm i denna prisklassen. Inredningen går att ta ur och tvätta. Godkänd enligt CE 22.05.

 

 Avancerad kevlar och glasfibermix.

• Solvisir

• Visirmodell IS-04

• Microlock klickspännen

 

ProduktgruppMc / Landsväg
ModellvariantÖppen
FärgMattsvart
IntercomförbereddJa
Herr/DamUnisex
SkyddklassCE godkänd
DesignCustom
Kollektion2018
Inbyggt SolvisirNej
ProdukttypÖppna Hjälmar
MaterialGlasfiber

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.