EVS R4 PRO Nackstöd Vuxen

EVS

Nyhet

Denna produkten finns inte längre i lager

1 869kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Nytt för 2014! EVS tog deras beprövade nackstödsteknik och klev upp till nästa nivå. Den nya R4 Pro förbättrar den befintliga lätt känsla och otroliga passform genom att införliva användningen av kolfiber, hög slagtålig bio-skum och en helt ny innovativ stötdämpning med hjälp av luftblåsor. Dessutom har EVS förbättrat fästningen genom att erbjuda en helt ny bilateralt torso bandningssystem där du knäpper fast nackstödet korsvis med två band.

❚ Minimerar risk för axiell kompression, hyperflexion, översträckning och lateral hyperflexion
❚ Enkel att ta på sig
❚ Ger fantastisk huvud/hals rörelseomfång
❚ Mjuka gummerade kanter för ökad komfort
❚ Justerbar storlek
❚ Fungerar bra med de flesta bröstskydd
❚ Ultralätt och låg profil 

PlaceringNackskydd

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.