Scott Goggle Hustle MX black/white / silv chr wks

Scott

1000233885

Nyhet

749kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!
 • A true competitor’s goggle, the Hustle is the top choice of many professional riders. With the option of either a clear or chrome WORKS lens and the NoFog™ Anti-Fog lens treatment this goggle is made to provide clear, unobstructed vision.
 • FIT

  Regular
 • TECHNOLOGIES

  3-Layer face foam
  No-slip silicone strap
 • LENS TECHNOLOGIES

  SCOTT Truview single WORKS lens
  NoFog™ Anti-Fog lens treatment
DesignSports
Kollektion2017
ProdukttypCrossglasögon
MaterialPolycarbonat
ModellvariantOffroad
FärgSvart
ProduktgruppMotocross / Offroad
Herr/DamUnisex

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.