Rea!

Fox 180 Sayak Green Crossbyxor

Fox

Nyhet

Denna produkten finns inte längre i lager

979kr

inkl. moms

1 399kr

- 30%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Nya byxor från Fox 2018. Byxan använder Fox välkända RAP passform (Rider Attack Position). Byxan har väl positionerade flex ytor som gör att du känner dig extra rörlig i dessa byxor. Byxan är konstruerad i 600D polyester material. Värmeskydd runt knäna på båda benen. Byxan har flertalet förstärkningar på utvalda ställen.

Rider Attack position
Skyddpaneler runt knäna skyddar mot värme
Stryktålig 600D polyester huvud konstruktion
Stretch paneler runt knäna och baktill.

Herr/DamHerr
DesignSports
Kollektion2018
ProduktgruppMotocross / Offroad
MaterialTextil
ModellvariantOffroad
FärgSvart/Vit

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.