Mc Västar

Övningskörningsväst
  • −15%
Går att förhandsbeställa
Time left
Mc Västar

Övningskörningsväst

J7586-2100
254 kr 299 kr
Övningskörningsväst. Finns i storlek S/M, L/XL eller 2XL/3XL. Västen är stor i storleken och det är tänkt att du har samma storlek på västen som du har på jackan. 2XL/3XL är stora och så har du upp till 5XL funkar dessa också. 
Oxford Active Mc Reflexväst
  • −15%
Produkten finns med andra alternativ until 2050-01-01
Time left
Mc Västar

Oxford Active Mc Reflexväst

of40--
331 kr 389 kr
Synlig väst med lite tajtare passform på grund av spandex i sidorna. Den har dragkedja framtill som gör den lätt att ta på och av. Modellen är 183cm lång och har storlek Large.
Twice Fuel Mc Jeansväst
  • −40%
Sista produkten i lager
Mc Västar

Twice Fuel Mc Jeansväst

51-123-40-
479 kr 799 kr
Twice ikoniska jeansväst för ett perfekt stuk till din Bobber eller Custom hoj. Den har två stilrena fickor på vardera bröst för telefon och nycklar men även annat man förväntas kunna bära med sig. 
Visar 1-3 av 3 objekt

Vad ger en bättre style än en snygg mc väst när du kör customhoj. Här hittar du lite olika varianter och modeller på mc västar. Alla våra västar är basic i designen så du enkelt får plats med den logga eller symbol/namn på västen. Har du några frågor om de mc västar vi säljer så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.