Mc Kläder Barn

Twice BARNBYXA ANGEL KID
Slut i Lager
Mc Kläder Barn

Twice BARNBYXA ANGEL KID

Twice
51-089-
999 kr
Ny barnbyxa i samma stil som den populära och bekväma Angel byxan i slitstarkt polyester. Levereras med godkända knäskydd och padding vid höfter som går att uppgra­dera till godkända skydd. Avtagbara hängslen och med vind, vatten och andningsaktivt membran. Urtagbart värmefoder.
Twice BARNJACKA KIMMY
Produkten finns med andra alternativ
Mc Kläder Barn

Twice BARNJACKA KIMMY

Twice
51-088-
1 199 kr
Ny barnjacka i samma stil som vår populära jacka för vuxna, Kim. Jackan är gjord av slitstark polyester med godkända skydd vid axlar och armbågar samt möjlighet att uppgradera med godkänt ryggskydd. Justeringsmöjlighe­ter i midja och jackan är försedd med vind, vatten och andningsaktivt membran. Urtagbart värmefoder. Urtagbart värmefoder.
Visar 1-3 av 3 objekt

Du hittar ett bra sortiment med mc kläder för barn hos oss. Det är viktigt att även dem små är skyddade ordentligt på mc turen. Vi har storlekar från 120 till 160, ungefär från 8 till 12år, i olika modeller och färger. Om du har några frågor eller är osäker på vilka mc kläder för barn du ska välja så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.