Välj modell - Sök reservdelar

Mc Kläder från kända tillverkare - Pengarna tillbaka om du inte är nöjd! 

 • Jackor

  Gör som tusentals andra av våra kunder och köp din mc jacka hos oss. Vi har ett mycket brett sortiment av mc jackor i alla prisklasser. Kör du väldigt lite mc och kanske inta alls när det regnar så kan du satsa på en billigare jacka utan regnmembran. Kör du tvärtemot i ur och skur så bör du välja en påkostad allväders mc jacka med ett bra regnmembran och i bästa fall med Gore-Tex membran. Har du frågor om storlekar eller funktioner på någon mc jacka så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 • Skjortor
 • Byxor

  Vi har ett stort sortiment med mc byxor. Köp gärna en byxa av samma tillverkare som din jacka så du kan koppla ihop jacka och byxa för ökad komfort. Mc byxor finns i lite olika storleksvarianter, standard, kort(D) och lång(B). En D storlek är också vidare i midjan. I den flesta mc byxor vi säljer ingår det CE godkända skydd för knän. Om det inte gör det så går det att köpa till. Har du frågor eller funderingar i ditt val av mc byxor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 • Handskar

  Gör som tusentals andra mc åkare och köp dina mc handskar hos oss. Vi har massor med mc handskar i vårt sortiment. Det är viktigt att dina handskar sitter skönt, en skinnhandske är ofta lite hårdare och tajtare när den är ny men formar sig med tiden när man använder den. Att välja mc handske handlar ofta lika mycket om design, funktion och komfort så ta din tid och hitta den handske som passar din åkning bäst. Har du några frågor eller funderingar i ditt val av mc handskar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 • Kläder Junior
  Du hittar ett bra sortiment med mc kläder för barn hos oss. Det är viktigt att även dem små är skyddade ordentligt på mc turen. Vi har storlekar från 120 till 160, ungefär från 8 till 12år, i olika modeller och färger. Om du har några frågor eller är osäker på vilka mc kläder för barn du ska välja så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.
 • Skinnställ

  Hos oss hittar du ett stort sortiment med skinnställ för både racing och gatåkning. Det skiljer en hel del i passform mellan olika tillverkare så därför är det inte alltid så lätt att veta vilket man ska välja. Hos oss har du alltid gratis frakt och gratis storleksbyte på alla skinnställ vilket gör att du lätt och kostnadsfritt kan byta storlek eller modell om du skulle råka köpa fel. Du har också alltid 30 dagars öppet köp. Har du några frågor i ditt val av mc skinnställ så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 • Västar

  Vad ger en bättre style än en snygg mc väst när du kör customhoj. Här hittar du lite olika varianter och modeller på mc västar. Alla våra västar är basic i designen så du enkelt får plats med den logga eller symbol/namn på västen. Har du några frågor om de mc västar vi säljer så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 • Mc Jeans / Kevlarjeans

  Hur vet jag vilken storlek jag ska ha?


  Det är inte det lättaste att välja rätt storlek på dina mc jeans. Vissa är små i storlekarna och andra är väldigt små i storlekerna. Normalt sett är 95% av våra mc jeans "lite" små i storlekarna, så ta en storlek större än vad du har normalt. På längden är det oftast väl tilltaget,, det är endast i midjan du behjöver välja en storlek större.

  Är du det minsta osäker så kontakta oss per telefon, mail eller chatt! Vi finns här för att hjälpa dig köpa rätt kevlar jeans. Du vet väl om du inte är nöjd med dina Kevlarjeans så får du pengarna tillbaka! 

  Vill du veta mått eller ha lite hjälp med ditt köp så kontaktar oss så kollar åt dig vad du behöver veta. Att välja rätt jeans är ibland en djungel. Vi hjälper dig! 

  Jeans för mc åkning blir bara mer och mer populärt. I takt med att kevlarjeansen blir säkrare och säkrare väljer fler mc åkare att köra med mc jeans. Det finns i stort sett 2 varianter av kevlar jeans. Antingen halv eller hel kevlar. Halv kevlar skyddar bak, sidor på benen samt knän. Helkevlarjeansen skyddar benet hela vägen ner till ankeln. Under 2018 fpår vi in mer och mer kevlar som är av helkevlar typ. Helkevlar jeans påverkar priset och dem är ofast 20-30% dyrare. Vi rekommenderar att man väljer kevlarejans med stretch då det underlättar att hoppa upp på motorcykeln.

  Strorleksguide kevlar jeans - SMX Sports

   

Visar 1 - 48 of 238 produkter

Vilken storlek ska jag ha på mina mc kläder? Lugn! Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln.

Det är inte alltid lätt att köpa mc kläder och veta om dem sitter rätt. Framförallt inte på nätet. Vi säljer tusentals mc kläder varje år till nöjda kunder i hela norden. Vi har lång erfarenhet av passformen på dem mc kläderna som vi säljer. Om du har några frågor eller funderingar över dem produkterna som vi säljer, tveka inte att kontakta oss via via telefon, mail eller chat. Vi gör vad vi kan för att vi ska hitta rätt storlek till dig. Det bästa är om vi kan undvika returer, både för att spara på miljön, samt att du slipper springa till ombudet och byta. Det finns utförliga storleksguider från våra leverantörer som vi följer. Vi kan även springa ut på vårt lager och mäta direkt på plagget om det skulle behövas. Vi har mer än 25 års samlad erfarenhet av mc utrustning, så du är i trygga händer :).

Om det ändå skulle bli fel, så har du alltid 30 dagars öppet köp på alla mc kläder som du köper hos SMX Sports. Vi vill att du ska tycka det är kul och enkelt att handla av oss.

Det finns många olika typer av mc kläder idag, och det blir bara mer och mer. Framförallt kommer det riktigt många nyheter på mc kläder som ser ut som casual kläder eller vanliga kläder fast det ändå är fullt godkända mc kläder. Vanligast är att man bygger in kevlar i plaggen för att dem ska bli riktigt motståndskraftiga mot asfalt. Vi har hundratals modeller av mc kläder med kevlar i, har du några frågor eller om du behöver hjälp. Kontakta vår kundtjänst.

Många kunder väljer att ha ett "ordentligt" kit av jacka / byxa att använda på våren eller hösten som då också är vattentätt eller tillverkad i Gore-Tex material. Sen väljer man enklare mc kläder att ha på sommaren i form att skjorta eller jeans. Vi rekommenderar inte att du bara har enklare / tunnare mc kläder i kevlar, utan även rejäla kläder när du ska åka långt.

Vad är skillnaden mellan allväderskläder och Gore-Tex? Heter inte alla mc kläder som är vattentäta "Gore-Tex? svaret är nej. Detta är ett vanligt missförstånd, Gore-Tex är ett varumärke på membranet i plagget och finns i miljoner olika produkter världen över. Alla Gore-Tex är dock vattentäta och har en mycket bra andningsförmåga, ett av dem bästa faktiskt. Men smakar det så kostar det. Den billigaste Gore-Tex jackan vi har kostar från 3795kr. Det finns annars vattentäta mc kläder att köpa för 1500kr. Dessa är avsedda för dig om inte kör Europa runt eller kör i ur och skur. Har du en varierande körstil och kör kanske 3-400 mil per år så fungerar detta alldeles utmärkt. Det finns även mc kläder med laminerat membran, vanligtvis i Gore-Tex, dessa plagg brukar börja på ca 5000kr och uppåt. Den stora fördelen med laminerade mc kläder är att dem torkar väldigt mycket snabbare efter man har kört igenom regn och har även ytterligare bättre andningsförmåga än vanliga mc kläder som inte är laminerade. Framförallt under tiden plagget är utsatt för väta.

Kör du mer på sommaren? Eller åker du året om? Ditt användande av motorcykeln är avgörande i valet av mc kläder och vilken kvalitétsnivå man bör lägga sig på. Kör du 200 mil per år? Eller kör du 1500 mil? Vi har mc klädet till all typ av åkning. Kontakta oss för att få professionell service och tips om vilka mc kläder just du bör köpa.

Skulle du inte vara nöjd med dina produkter så får du pengarna tillbaka

 

Mcv kläder hos SMX Sports - Stort utbud

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.