Stort sortiment av Mc batterier - Fri frakt över 1000kr 

Visar 1 - 48 of 71 produkter

 

Bild på batteri

Söker du mc batterier?

Vi har dem flesta batterier till motorcykel som finns på marknaden. Hittar du inte mc batteriet du söker så tveka inte att kontakta oss.

Vi försöker hålla vår hemsida uppdaterad. Skulle det vara så att du inte hittar det batteriet du söker så kontakta oss gärna så hjälper vi did att ta fram rätt batteri till din motorcykel. Du kan skicka mail till oss >här<

Du kan gå in på Yausa hemsidan för se vilken batteri som passar till din motorcykel.

I stort finns det 3 olika typer av mc batterier. Litium, Gel och syra batterier. Den senaste är den vanligaste typer som sitter original på 80 och 90m tals hojar. Det är inte fel att byta ut mc batteriet från syra till Gel om det finns möjlighet. Ett Gel batteri har mindre risk att gå sönder och läcka ut vid en eventuell crash. Gel batterier är i regel dyrare men håller också längre. Syra batterier har en nackdel och det är att du måste hålla koll på nivån ofta för att det inte ska gå sönder. Glömmer du att kontrollera syranivån i batteret blir batteriet snabbt defekt.

Det bästa battriet som finns idag är litium batteriet. Det är extremt lätt, läcker inte om det spricker samt har en mycket start startström. Men det är också det dyraste. Känner du att du har råd så invenstera i ett bra mc batteri så du inte blir stående längs med vägen.

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.