Rea!

Brazz Denim Iron Jeans

Brazz Denim

Nyhet

299kr

inkl. moms

699kr

- 57%

Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Nya Jeans från Brazz Denim i "Sweep Iron" design. Samma byxa som Sweep iron kevlar jeans, men utan kevlar.  Standard fit. Storleken upplevs som något stor då materialet är väldigt stretchigt. Lagom slimmad modell i 5 ficks design med lätt avsmalnande ben.

Väldigt bra passform och sköna jeans till ett överkomligt pris. 

Modellen på bilden är 182cm lång, väger 85kg och har storlek 32/34.

OBS! Detta är inte kevlar jeans för mc körning, detta är vanliga jeans men i samma design. 

Herr/DamHerr

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.