HJC FG-JET Öppen Mc Hjälm Svart

HJC

Nyhet

Antal i Weblager 69

1 999kr

inkl. moms
Du kan använda avbetalning även i våra butiker!

Enkel och stilren mc hjälm som är helt öppen. Hjälmen har inbyggt solvisir om är enkelt att fälla ner när solen lyser som starkast. Yttervisiret är långt och täcker för fartvinden så mc åkningen blir komfortabel. Yttervisiret går enkelt att koppla bort om man känner för att köra utan. HJC FG-JET har mycket bra ventilation i innerskalet, ventilationsuttagen finns på framsidan och baktill för att tillgodose maximal komfort. Inredningen i HJC FG-JET går att plocka bort och tvätta. Hjälmen knäpps med snabbspänne av ratchet typ (snabbspänne). Vill man montera intercom i denna modell går det alldeles utmärkt. Modellen är byggd helt i glasfiber. Detta ger en mycket vikt på hjälmen.

Garantitiden på denna hjälm är 1 år.

Herr/DamUnisex
SkyddklassCE godkänd
DesignCustom
Kollektion2015
Inbyggt SolvisirJa
ProdukttypÖppna Hjälmar
MaterialGlasfiber
ModellvariantÖppen
FärgMattsvart
IntercomförbereddJa

Senaste recensioner från våra kunder


Karl Johan Severinsson 2018-05-14
lätt att ta på. kör mest hoj fram och tillbaka till jobbet. denna funkar perfekt för mitt ändamål. Skulle jag köra längre sträckor så hade jag valt en längre handske.
Betyg:
Fredrik 2018-05-11
satt som jag tänkte och fick den på 2 dagar. fuinkar perfa! Hoppas vädret håller i sig. :)
Betyg:
Kent 2018-05-10
Passar bra. har alltid kört med långa handskar, men kort är riktigt skönt när det är varmt. Har en Alpinestars också, denna är mjukare i skinnet. Snabb leverans,
Betyg:
Kristoffer 2018-05-01
Riktigt bra handske för dem pengarna. Sitter perfekt på handen. Har jämfört med många andra handskar och denna sitter bra trots att den är billig. Köpte en Hoodie till så det blir snyggt. Inte så liten i storleken, tog L som jag brukar ha och den satt bra.
Betyg:
Joel Svensson 2018-04-25
Skön, cool & bra. Men inget man kör med på motorväg då du kollar I döda vinklen så vill visiret gärna lossna och fladdra I vinden. Kör du inte mycket motorväg så är det en mycket bra hjälm
Betyg:
Godkänn

För att förbättra användarupplevelsen på SMX Sports.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användningen av våra cookie villkor.