• Racingstövlar
  Mc stövlar avsedda för racing ger dig bästa möjliga skydd. Här får du maximalt skydd för ankel, fot, tå och vad/smalben. Även instegsmodellerna på racingstövlar ger dig ett mycket bra skydd. Men är man ute efter racingstövlar med maximal komfort och maximalt skydd så kanske det är i den övre prisklassen man ska leta. Kanske vill du också ha urtagbar innesko för att lätt kunna tvätta ur eventuell oönskad odör. Har du frågor eller funderingar i ditt val av racingstövlar för mc så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.
 • Adventure
  En adventure stövel är ofta längre i skaftet och har hårdare skydd än en vanlig stövel. Vanligast är att adventure stövlar är vattentäta för att klara av åkning i alla väder och har också kraftigare knäppen som kan motstå högre stötar mot t.ex. diverse stenar och grenar. Vill du ha maximalt skydd när du beger dig ut på skogsvägarna med din GS eller Tiger så är det bäst att använda komfortabla adventure stövlar. Har du några frågor eller funderingar i ditt val av adventure stövlar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.
 • Touringstövlar
  Gör som tusentals andra mc åkare och köp dina touring mc stövlar hos oss. Vi har ett mycket stort sortiment av touringstövlar i en bred prisklass. En billigare stövel uppfyller dem baskrav man kan ha på en touringstövel. Vattentät, bra komfort, bra skydd och lång hållbarhet. Ju bättre och finare material på membran och skinn tillverkaren använder, desto längre kommer touringstöveln att hålla. Använder man sina touringstövlar dagligen kanske man ska satsa på en stövel i mellan/övre prisklassen jämfört om du kör lite mindre kan du välja en billigare touringstövel med enklare materialval. Har du några frågor eller funderingar i ditt val av touringstövlar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.
 • Street/låga
 • Customstövlar
  Att välja dem custom mc stövlar som passar bäst kanske inte alltid är så lätt. Det finns customstövlar / customboots både med och utan vattentätt membran. Det finns också både höga och låga customstövlar. Har du några frågor eller funderingar i ditt val av mc custom stövlar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.
Visar 1 - 25 of 31 produkter

Filtrera produkter

Pris
kr kr
Tillverkare

Gör som tusentals andra mc åkare och köp dina mc stövlar hos oss. Här hittar du ett mycket stort sortiment med stövlar för olika typer av körning och minst lika många olika modeller. Det är inte alltid så lätt att veta vilken typ av mc stövlar som passar en bäst så har du några frågor eller funderingar i ditt val av stövlar så tveka inte att kon...

Gör som tusentals andra mc åkare och köp dina mc stövlar hos oss. Här hittar du ett mycket stort sortiment med stövlar för olika typer av körning och minst lika många olika modeller. Det är inte alltid så lätt att veta vilken typ av mc stövlar som passar en bäst så har du några frågor eller funderingar i ditt val av stövlar så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Less
Mer

Senaste recensioner från våra kunder


Stefan Borgström 2017-10-18
Bra service
Betyg:
Jörgen Kenneth Lindgren 2017-10-13
Blev lite strul med leveransen, men det löstes på ett mycket bra sätt.
Betyg:
Henrik 2017-10-10
Mitt bästa verktygsköp på länge, sparar mycket tid och pengar.
Betyg:
Daniel Heino 2017-10-06
Köper nästan alltid kläder när jag provat först,men tänkte att jag gör ett undantag. De blev succsé,dom passade grymt bra! Otroligt nöjd,sjukt bra//tack
Betyg:
Christofer Vallman 2017-10-02
Otroligt nöjd, perfekt passform och det märks att det är riktig bra kvalité.
Betyg: